Nelson schoenen - al bijna 70 jaar aan de top!

De Nelson schoenen winkels verkopen schoenen van verschillende internationale topmerken, zowel als hun eigen lijn. Al sinds 1949 verkopen ze een breed assortiment dames-, heren- en kinderschoenen van onder andere Ecco, Timberland, Gabor, Nike, Converse, van Lier en eigen collectie Orange Babies. Deze kun je zowel in één van de fysieke winkels als online kopen. Nu bestaat de keten uit ruim 90 familiewinkels, verspreidt over heel Nederland en hebben ze recentelijk bekendheid gemaakt door de overname van Dolcis in 2016.

Orange Babies en het goede doel

Eén van de eigen collecties die Nelson aanbiedt in haar winkels is Orange Babies. Dit merk maakt schoenen voor zowel dames, heren als kinderen. Het assortiment bestaat voornamelijk uit sneakers, sandalen, laarsjes en slippers. Door een paar Orange Babies schoenen te kopen steun je de stichting Orange Babies. Deze stichting heeft als doel vrouwen en hun baby’s met hiv in Afrika te steunen.

Nelsons schoenen & Ecco schoenen

Ook voor Ecco schoenen kun je bij Nelson terecht. Deze eenvoudige maar modieuze en erg comfortabele Deense schoenen worden verkocht in 40 winkels in Nederland. Nelson is de aanbieder van de grootste collectie Ecco schoenen in Nederland. Bij deze producent staat de voet voorop en wordt het als allerbelangrijkste gezien dat de schoen zich naar de voet past en niet andersom. Met een paar Ecco schoenen heb je dus een paar kwalitatieve schoenen in huis waar je heerlijk op loopt en die altijd goed zullen zitten.

Nelsons schoenen eigen collectie

Nelson zelf produceert ook een schoenencollectie en deze mag er wezen. De dames- en herenschoenen staan bekend om hun modieuze en kwalitatieve eigenschappen en daarnaast een goede prijs. Je kunt kiezen uit sneakers, veterschoenen, slippers, sandalen, pumps en laarzen dus voor elke gelegenheid is wat te vinden.

Bij Nelson winkels kun je voor het hele gezin slagen

Ga je naar één van de vele Nelson winkels, dan zal het dus niet moeilijk zijn om mooie schoenen te vinden voor elk gezinslid. De meeste topmerken zijn vertegenwoordigd, maar ook bij de eigen collectie van Nelson kun je slagen. Koop je kinderschoenen van de Orange Babies selectie, dan steun je ook nog eens het goede doel en help je moeders met hiv in Afrika. Kortom, zoek je modieuze en kwalitatief goede schoenen met een goede prijs, dan winkel je bij Nelson.