Dsquared schoenen dames en heren online winkelen

Het merk Dsquared2 bestaat uit meer dan schoenen alleen. De Canadese tweeling Dean en Dan Caten staan internationaal bekend als vooruitstrevende modeontwerpers met hun eigen modehuis genaamd Dsquared2. En dit doen ze al sinds 1992 toen ze, met een diploma van Parson’s School of Design in New York op zak, naar Italië vertrokken. Het merk Dsquared2 zelf werd opgericht in 1995. Voor een merk dat zo jong is vergeleken met verscheidene andere schoenenproducenten, doen ze het in de wereld van de schoenen erg goed. Dit komt doordat de broers in hun ontwerpen een unieke combinatie laten zien van contrasten. Met een paar Dsquared2 schoenen heb je dus designer schoenen in huis die zeker zullen opvallen door hun eigenzinnigheid.

Het begin van Dsquared schoenen

Het merk Dsquared2 bestaat dus nog relatief kort. Nadat Dean en Dan naar Italië vertrokken kregen ze het voor elkaar met een aantal grote modehuizen samen te werken en hun collecties via hen aan te bieden. Ze wilden echter meer en besloten voor zichzelf te gaan produceren onder het merk Dsquared2. Dat de tweeling talent had en gevoel voor mode werd al heel snel bekend. Ook maakten ze direct publiciteit door een perfecte show vol verassingen en extravagantie op de catwalks van Italië te organiseren. De naam Dsquared2 werd hierdoor meteen onthouden. In 2003 lanceerden ze hun eerste modelijn. De ontwerpen van de Canadese broers bestaan uit een speelse mengelmoes van Canadese iconografie, sensualiteit en Italiaans kwalitatief kleermakerswerk. Het meest wordt hun collectie echter gekenmerkt door contrasten, bijvoorbeeld door extravagante- en ongedwongen-, sportieve- en romantische- of vrouwelijke- en mannelijke- eigenschappen te combineren. Nu wonen Dean en Dan in Londen en produceren ze hun mode in Italië. Bekendheden zoals Madonna zweren bij het merk en de spijkerbroek van Dsquared2 is wereldberoemd. Hun slogan is dan ook niet voor niets: “born in Canada, living in Londen, made in Italy”.

Dsquared2 schoenen

De schoenen van Dsquared2 zijn dan ook alles behalve saai. De lijn bestaat voornamelijk uit sneakers, maar er zijn ook schoenen in andere stijlen te vinden. De collectie springt in het oog als kleurrijk en fantasievol. De schoenen van Dsquared2 zijn niet goedkoop, maar hiervoor krijg je wel een product terug dat door een echt modehuis is ontworpen. Dan en Dean hebben ondertussen jaren ervaring in het vak en veel beroemdheden lopen met hun kleding en schoenen rond. Ben je een fan van mode en van merkproducten, dan kan een paar schoenen van Dsquared2 in je kast niet ontbreken.